Fläskfilé med rödbets- och fetasallad.
4 portioner:
Detta behöver du:
- Fläskfilé
- 100 gram rucolasallad
- 4 kokta rödbetor
- 1 msk balsamico
- 1 msk olivolja
- 2 msk flytande honung
- salt och peppar
- 2 msk hackad färsk timjan
- 50 g fetaost
- 100 g kapris
- 1 msk kokosolja/smör
Så här gör du:
- Lägg fläskfilen i aluminiumfolie i ugnen till de är klara och skiva upp i bitar. Stek upp lite lätt i stekpannan.
- Koka rödbetorna ca 20 minuter.
- Gör salladen. Skiva rödbetorna i tärningar och lägg i en skål. Häll på balsamico, olja och honung. Strö på salt, peppar och timjan. Fördela detta över salladen och strö över fetaosten i tärningar.
- Dekorera med kapris och timjankvistar.
- Servera.