rödochfetasotsallad med fläskfilé

Fläskfilé med rödbets- och fetasallad.

4 portioner:

Detta behöver du:

  • Fläskfilé
  • 100 gram rucolasallad
  • 4 kokta rödbetor
  • 1 msk balsamico
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk flytande honung
  • salt och peppar
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 50 g fetaost
  • 100 g kapris
  • 1 msk kokosolja/smör

Så här gör du:

  • Lägg fläskfilen i aluminiumfolie i ugnen till de är klara och skiva upp i bitar. Stek upp lite lätt i stekpannan.
  • Koka rödbetorna ca 20 minuter.
  • Gör salladen. Skiva rödbetorna i tärningar och lägg i en skål. Häll på balsamico, olja och honung. Strö på salt, peppar och timjan. Fördela detta över salladen och strö över fetaosten i tärningar.
  • Dekorera med kapris och timjankvistar.
  • Servera.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest