Ladda med lite "chips" till helgen.
Det behöver du:
- Någon typ av kål (ju tunnare ju krispigare) Jag tog vad som fanns, spetskål.
- Kokosolja
- Kryddor och salt
- Bakplåtspapper
Så här gör du:
Skär eller riva kål i bitar i den storlek du vill ha.
Smält kokosolja. Lägg kålen på bakplåtspapper och häll över olja.
Salta och använd valfri krydda.
Sätt in i ugnen i ca 30 min i 175 g. Hur länge kålen ska vara i ugnen beror på hur tjock kålen är och hur krispig du vill ha det. Så håll koll på ugnen första gången du gör detta.
Smält kokosolja. Lägg kålen på bakplåtspapper och häll över olja.
Salta och använd valfri krydda.
Sätt in i ugnen i ca 30 min i 175 g. Hur länge kålen ska vara i ugnen beror på hur tjock kålen är och hur krispig du vill ha det. Så håll koll på ugnen första gången du gör detta.