Våfflor - Glutenfria.
Jag testade mig fram till ett recept och de blev kanongoda. Vill man kan man ha lite bakpulver och lite stevia i smeten.
Detta behöver du: ca 4 våfflor
- 3 ägg
- 1/2 dl kesella
- 1 msk smält kokosolja
- 1 tsk fiberhusk
- 2 msk bovetemjöl ( här går det säker att ha kokosmjöl, mandelmjöl eller annat glutenfritt.)
- salt
Kcal för hela receptet: 463 kcal
Till såsen:
- Bär
- Kesella
- Ev lite stevia
Så här gör du:
- Vispa ihop allt - Låt stå ca 15 minuter.
- Lägg i lite kokosolja i järnet
- Lägg i smeten
- Servera med bär såsen och en klick kesella - och NJUT 🙂
Det låter jättegott! Ska absolut testa 🙂 Vilken inspirerande sida det här är.
Hej Ann! Kul du gillar sidan. Ja det blev verkligen kanongoda våfflor 🙂 /Helen