Torskgratäng á la Helen

3 port  (444 kcal/portion)

Ingredienser

  • 3 port Torsk filé kokt
  • 600 g Gratäng grönsaker rotfrukter
  • 100 g Citron
  • 3 msk Pepparrot
  • 2 dl Crème fraiche lätt fett 15%
  • 1 g Vitpeppar, malen
Tillagningsinstruktioner
1. Tina fisken i vattenbad eller kylen om den varit fryst. 2. Lägg rotfrukterna i botten på en ungsform. 3 .Lägg torsken över rotfrukterna. 4. Peppra med vitpeppar. 5. Blanda Crème fraiche, pepparot, pressad citron, salt och peppar. 6. Häll över bladningen över torsken. 7. In i 200 grader i ca 20 minuter.Snabbt, enkelt och gott.
NÄRING PER 100 G NÄRING PER PORTION
101 kcal 9 g protein 4 g fett 6 g kolhydrater 444 kcal 39,7 g protein 19,7 g fett 24,3 g kolhydrater
  • Protein: 37 E%
  • Fett: 41 E%
  • Kolhydrater: 22 E%

Pin It on Pinterest