tomte

Min julklapp till kanske just dig?

Nu undrar ni nog vad jag menar. Jo, jag kommer att välja ut 4 stycken som får ett presentkort på 6 veckors online med träningsprogram och kostprogram.

Jag jobbar med att få människors hälsa bättre. Det kan var olika delar man behöver hjälp med. Äta bra mat, börja träna, utmaning i sin träning, utvecklas i träningen, börja löpträna/intervaller, utveckla löpningen, gå ner i vikt, gå upp i vikt, stärka kroppen efter skada/arbetskada, få bort/minska sockerbehov, eller lära sig om hur man fastar och mycket annat.

Jag har ett brinnande intresse för allt som har med hälsa att göra. Mitt största mål i mitt arbete är att få människor att må bättre. Därför vill jag dela med mig av en julklapp kanske till just Dig.

Känner du att du vill vara med att vinna julklappen eller känner någon vän, familjemedlem eller kollega som du vill ge detta?

Var med i "utlottning" att vinna 1 av 4 presentkort på 6 veckors coaching online med kostprogram och träningsprogram.

Läs mer under: https://shape4life.se/medlemskap/

Vad ska du göra för att vara med? Du ska skriva en motivering varför du eller denna personen du känner önskar sig denna julklapp. Du ska gilla Shape4life.se på facebook. Du kan även dela inlägget på facebook. Skriv motiveringen under detta inlägg eller facebook eller maila mig på info@shape4life.se

Alla har möjlighet att vara med fram till den 20 december då dragningen sker.

Tänk på att hälsa och välmående är den finaste julklappen vi kan ge oss själv - vill du ha tips på träning och kost, häng och läs på shape4life.se

Start : Den 1 januari 2014.

Hälsningar Helen Odenäng

  • Lic. träningscoach
  • Näringslära
  • Kostrådgivare
  • Ortopedmedicin
  • Idrottsmedicin
  • Idrottsmassör

 

 

 

Pin It on Pinterest