proteinbrödskiva

Glutenfritt protein bröd.

Här kommer ett kanongott glutenfritt bröd med massa proteiner. Perfekt som mellanmåll eller efter träning. Perfekt för musklerna 🙂

Detta behöver du:

  • 2 dl bakprotein (jag använder onebake - fitnessguru)
  • 2 ägg
  • 4 äggvitor
  • 1 dl keso (går bra med laktosfri)
  • 1 dl krossat linfrö
  • 0,5 dl chiafrön
  • 0,5 dl sesamfrön
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl solrosfrön
  • 2 msk fibrex
  • 2 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • Salt och brödkryddor.
  • Kokosolja att smöra formen.

Så här gör du:

  1. Blanda alla torra ingredienser. Rör om.
  2. Häll i ägg, äggvita och keso.
  3. Pensla brödformen och häll i smeten.
  4. Garnera med fröer.
  5. In i ugnen ca 35 minuter i 175 grader.

 

1874 kcal för hela brödet.

Protein 29 %E

Kolhydrater  9 %E

Fett 62 %E

61 gram kostfibrer

Mycket av vitamin E, B1, B2, Niacin, B6, B12, Kalcium, Fosfor, Magnesium, Järn, Zink, Selen

 

 

 

 

Pin It on Pinterest