Glutenfritt protein bröd.
Här kommer ett kanongott glutenfritt bröd med massa proteiner. Perfekt som mellanmåll eller efter träning. Perfekt för musklerna 🙂
Detta behöver du:
- 2 dl bakprotein (jag använder onebake - fitnessguru)
- 2 ägg
- 4 äggvitor
- 1 dl keso (går bra med laktosfri)
- 1 dl krossat linfrö
- 0,5 dl chiafrön
- 0,5 dl sesamfrön
- 1 dl pumpakärnor
- 1 dl solrosfrön
- 2 msk fibrex
- 2 msk fiberhusk
- 2 tsk bakpulver
- Salt och brödkryddor.
- Kokosolja att smöra formen.
Så här gör du:
- Blanda alla torra ingredienser. Rör om.
- Häll i ägg, äggvita och keso.
- Pensla brödformen och häll i smeten.
- Garnera med fröer.
- In i ugnen ca 35 minuter i 175 grader.
1874 kcal för hela brödet.
Protein 29 %E
Kolhydrater 9 %E
Fett 62 %E
61 gram kostfibrer
Mycket av vitamin E, B1, B2, Niacin, B6, B12, Kalcium, Fosfor, Magnesium, Järn, Zink, Selen