pag kantarell o köttfärs

Glutenfri Svamp och köttfärspaj:

  • 3 dl mandelmjöl
  •  0.5 dl sesamfrön
  • 1 msk fiberhusk
  • 50 g kokosfett
  • 1 ägg
  • salt

Gör så här:
Blanda i alla Ingredienser till pajen. Tryck ut pajdegen i en pajform och förgrädda i 175 grader i ugnen i ca 10 min. Stek nötfärsen, kantareller/champinjoner och salta och peppra.
Ta ut pajdegen ur ugnen och häll över nötfärsen och svampen. Blanda ihop ägg och keson och häll över i pajdegen med köttfärs. Avluta med att lägg på skivade mozzarella osten och lite skivad purjolök.
In i ugnen igen i ca 10-20 min. Servera med en god sallad.

Fyllning:

  • 1 purjolök
  • 2 dl kantareller/champinjoner ( helst färska)
  • 400 gr nötfärs
  • 1/2 msk smör
  • 1 mozzarella ost
  • 250 g keso (låt keson rinna av)
  • 4 ägg
  • salt och peppar

 

paj köttfärs kantarell hel

 

Kalorier: 400 kcal vid 8 portioner GB-Värdet: Medel

Pin It on Pinterest