Glutenfri Svamp och köttfärspaj:
- 3 dl mandelmjöl
- 0.5 dl sesamfrön
- 1 msk fiberhusk
- 50 g kokosfett
- 1 ägg
- salt
Gör så här:
Blanda i alla Ingredienser till pajen. Tryck ut pajdegen i en pajform och förgrädda i 175 grader i ugnen i ca 10 min. Stek nötfärsen, kantareller/champinjoner och salta och peppra.
Ta ut pajdegen ur ugnen och häll över nötfärsen och svampen. Blanda ihop ägg och keson och häll över i pajdegen med köttfärs. Avluta med att lägg på skivade mozzarella osten och lite skivad purjolök.
In i ugnen igen i ca 10-20 min. Servera med en god sallad.
Fyllning:
- 1 purjolök
- 2 dl kantareller/champinjoner ( helst färska)
- 400 gr nötfärs
- 1/2 msk smör
- 1 mozzarella ost
- 250 g keso (låt keson rinna av)
- 4 ägg
- salt och peppar
Kalorier: 400 kcal vid 8 portioner GB-Värdet: Medel