Go bitar med tranbär och kokos.

30 port  (106 kcal/portion)

Ingredienser

2 dl Havregryn ångpreparerade fullkorn
1 dl Solrosfrön torkade
2 dl Russin
2 dl Tranbär, torkade
1 dl Kokosflingor torkade
2 dl Valnötter
0,5 dl Linfrön torkade
150 g Mörk choklad kakao <70%

Tillagningsinstruktioner(Vid glutenintolerans - använd Ren havre)

1. Lägg alla ingredienser i en kraftig matberedare eller mixer och kör i några minuter tills det blir en slät "deg".
2. Lägg massan mellan två bakplåtspapper och tryck eller kavla till en ca 7-10 mm tjock kaka.
3. Dela i ca 30 bitar och ställ i frysen ett par timmar.
4. Smält chokladen och doppa bitarna med hjälp av en gaffel. Lägg tillbaka på bakplåtspapperet för att stelna.

 

Pin It on Pinterest