Shape 4:3 Metoden.

Citat från en kille som kämpat kanonbra! Han kör 4:3.

"Har precis nått ett delmål. Jag är tvåsiffrig!
Vågen stannade på 99 blankt och det var ett bra tag sedan den fick uppleva det. Har nu tappat 22-23 kg sedan augusti.

Jag har mina perioder när det går segt, ibland blir det ett plus men jag ger inte upp!
Jag gnäller och har mig men jag håller mina fastedagar, sånär som på en 5:2 vecka då o då..

Detta har för mig varit det i särklass enklaste sättet att gå ner i vikt!

Tack till er som lett mig in på detta och som finns där och peppar när det behövs som mest!"

STARKT!

Hur går Shape 4:3 Metoden till:

Du kommer äta efter en kostplan med mindre kalorier 3 dagar i veckan. Resterande 4 dagar kommer du äta som vanligt men med kost rekommendationer från shape4life. Du kan äta valfritt 2 dagar i veckan. Det ingår även träning på den nivå vi tillsammans lägger upp.

Vem passar Shape 4:3 Metoden?

Passar de flesta som vill gå ner i vikt. Som vill minska ner risker med sjukdomar och som vill leva hälsosamt. Har du stannat i viktnedgång passar denna metod dig perfekt. Den är inte lämplig för gravida, växande ungdomar och personer med ätstörningar. Du väljer mellan 6 veckor eller 12 veckor.

Vad står Shape 4:3 Metoden för?

Nummer 4 står för : 4 dagar du INTE räknar kalorier och 4 träningsdagar. Nummer 3 står för: 3 dagar då du räknar kalorier och 3 träningsdagar.  För att få maximal effekt är träning viktigt. Du får träningsprogram du kan träna hemma eller på gym i 3-4 dagar i veckan. Tillsammans med daglig coaching, träning och kosten så får du det bästa resultatet för din hälsa.

 Nöjda Klienter:

” -1.5 kg sen förra vägningen, -6 kg sen starten med Shape4life och hela -10kg sen jag började med 5:2 i midsomras. Har 2 kg kvar till min målvikt. Jag har dessutom minskat 13 cm i midjan och 8 cm runt höften sen 18 augusti. Har aldrig varit så vältränad tidigare, inte ens som 25 åring när jag spelade innebandy” – Shape 4:3 - Tessan 41 år

Citat från Fredrik som kört 4:3 i 6 månader.
”Har precis nått ett delmål. Jag är tvåsiffrig! 
Vågen stannade på 99 blankt och det var ett bra tag sedan den fick uppleva det. Har nu tappat 22-23 kg sedan augusti.
Jag har mina perioder när det går segt, ibland blir det ett plus men jag ger inte upp!
Jag gnäller och har mig men jag håller mina fastedagar, sånär som på en 5:2 vecka då o då..
Detta har för mig varit det i särklass enklaste sättet att gå ner i vikt!
Tack till er som lett mig in på detta och som finns där och peppar när det behövs som mest!”  - Shape 4:3 – Fredrik .

”Fick en spark i baken både med kost och träning! Lärde mig hur fastedagar fungerar. – 3 kg, -2-3 cm midja och höft, – 1 cm armar och lår. Therese – Stockholm. Shape 4:3 Metoden. ”

Pin It on Pinterest