5:2 Dieten.

Det skrivs och pratas mycket om 5:2 Dieten, som Dr Michael Mosley grundade. Fasta är inget nytt, utan funnits sedan lång tid tillbaka. Många har fått upp ögonen för fastan och lågkaloridagar. Det är ett enkelt sätt att leva med många hälsofördelar. Man kan tillåtas att "unna" sig något ibland. För er som vill se BBC-dokumentären, så finns den på shape4life.se.

Jag grundade Shape 4:3 Dieten från 5:2 dieten. Det är viktigt att man äter bra kost de övriga dagarna och aktiverar sig. I Shape 4:3 Dieten, så har du 3 lågkaloridagar som du räknar kalorier och resterande dagar räknar du inte kalorier. Du får rekommendationer på kost du ska hålla dig till men 2 dagar i veckan får du unna dig något du vill ha. För att få maximal effekt ingår ett träningsprogram som är på den nivå du befinner dig på. Träningen är lika viktig som kosten. Du tränar 3-4 gånger vecka. Alla övningar kan du göras hemma eller på gym. Jag själv och klienter  har gått/går på Shape 4:3 Dieten sedan februari 2013. Det som genomför denna diet har fått väldigt bra resultat med många hälsovinster. Du blir coachad på distans varje dag i 6 eller 12 veckor för att lyckas. De som bor i närheten kan även beställa personliga samtal och väga sig/ta mått. ( Detta gäller från senhösten 2013)

Vad står Shape 4:3 Dieten för? Nummer 4 står för 4 dagar då du inte räknar kalorier och träningsdagar . Nummer 3 står för dagar då du räknar kalorier och träningsdagar.  För att få maximal effekt är träning väldigt viktigt. Detta tillsammans med daglig coaching.

Jag har en idrottsbakgrund som motorcrossförare, fotbollspelare, innebandyspelare och mycket annat. Har varit med om en del skador innan som gjort att jag gått upp i vikt några gånger i livet och tappat styrka och fått kämpat mig tillbaka. Jag vet att det är tuff att ta sig tillbaka. Jag ser till varje individ och coachar efter din bakgrund.

Vill du ha hjälp till ett hälsosamt liv med många hälsofördelar häng på nästa start 1 September. Du kan bo varsomhelst då det sker på distans.

 

 

 

Pin It on Pinterest