fruktermelon

Lite information om starten till 28 dagars förbränningsprogram med start den 2/3 2015 Finns platser kvar. 90 dagars programmet är fullt i Mars.

Hej och välkomna till PT & Kostkonsulternas 28 dagars program! Vi kommer att starta måndag den 2/3 -2015. Ni kommer att få information i detta brev om hur allt kommer att fungera. Under dessa 4 veckor coachar vi er mot målet.

Träning: Ni kommer att få ett träningsprogram som variera lite under resans gång. Det är bra att du har 2 hantlar hemma. Gärna med vikter du kan justera. Finns att köpa i sportaffärer eller så fyller ni PET - flaskor med vatten eller sand i.
När ni använder tyngre vikter kommer ni att förbränna mer samtidigt som ni bygger upp era muskler. Viktigt att ni gör övningarna tekniskt rätt.
Träningspassens intensiteten kommer att variera. Tiden på träningspassen är ca 60 min och kommer att tränas varje dag. Vill ni träna egna pass utöver vårt träningsprogram så går det bra. Viktigt att tänka på att återhämtningen gör att vi bygger upp kroppen. Instruktioner på övningarna kommer att finnas på video, bilder och beskrivning.
Träningen är fettförbrännande. Träningspasset är upplagt från nybörjare till erfarna. VIKTIGT – nybörjare och otränade börjar med lättare eller inga vikter alls och detta för att stärka upp leder och ligament så att man inte skadar sig. Har du skador eller får ont av övning, så kontaktar ni oss direkt.
Vi PT & Kostkonsulterna jobbar så att programmet är Säkert, effektivt och motiverande.

Kost: Kostprogrammet kommer att variera efter resans gång. Ni kommer att få information hur ni ska äta. Det kommer att finnas färdiga menyer och även förslag. Ni kommer även att få en lista med livsmedel du kan välja mellan. Kosten består av frukost, lunch, middag och 1-3 mellanmål

Har du ätstörning så passar inte detta program dig utan ta då kontakt med läkare eller dietist. Har du allergier eller är vegetarian så får du ett anpassat program. Det är bra att du meddelar oss vid anmälan om allergier eller liknande.

Har du skador eller någon sjukdom, bör du ta kontakt med oss så vi kan ändra i ditt program om det skulle behövas. Viktigt att du har godkännande från din läkare eller annan terapeut att du får träna. All träning sker på eget ansvar. Blir du sjuk under programmets gång, så behöver vi läkarintyg för att du ska få en ny start hos oss.

I den hemliga gruppen kan ni lägga in vikt, puls och mått. Det är bra om ni tar förebilder, framifrån, frånsidan och bakifrån i bikini eller bh, trosor/shorts eller kalsonger/shorts/badbyxor. För att kunna se er förändring efter 4 veckor kommer ni att ta efterbilder på slutdagen. Antingen behåller ni bilderna själva eller lägger in i den hemliga gruppen. Det som känns bekvämt för er.

Ni kommer att få göra tester för kondition och styrka första dagen som sedan följs upp under dessa 4 veckor för se förändringar under resans gång.

Vi på PT & Kostkonsulterna kommer att peppa, coacha och stöta er hela vägen! Ni kan alltid skicka mail till oss. Du får hjälp att hitta verktyg för att hålla din motivation på topp. Vägen mot målet är inte alltid spikrakt men att aldrig ge upp gör dig till vinnaren mot ditt mål.

Betalning sker innan tillgång till den hemliga facebook gruppen. Vi behöver er mailadress – för betalning. Paypal eller faktura. 28 dagar 349 kr.

Vill du ha en livsstilsförändring – Då är detta något för dig!
Med vänlig hälsningar
Helen & Annie
Shape4life info@shape4life.se

PT&Kostkonsulterna ptkostkonsulterna@gmail.com

 

Pin It on Pinterest