Välkommen

Varför Shape4life?

Välj personlig träning online  - Ditt val när det gäller PT online.

Shape4life skräddarsyr ditt kost- och träningsprogram helt unikt utifrån dina förutsättningar och ditt mål. Uppföljning varje vecka.

PT-Online är perfekt för dig som vill kicka igång din träning och kost med hjälpa av en coach.

Du kanske har svårt att få tiden att räcka till ett gym? Vet inte hur du ska lägga upp din träning? Vill utveckla dig och utmana dig. Du vill ha hjälp med hur du ska lägga upp din kost på bästa sätt. Hur du enkelt med förändringar i kosten kan göra stora förändringar. En tröskel för många som inte kommer igång med sin träning är att man är osäker på hur man ska träna för att få resultat. Vi hjälper dig att på bästa sätt ge dig de verktyg du behöver för att hålla din motivation på topp. Shape4life skräddarsyr ditt kostprogram och träningsprogram helt utifrån dina förutsättningar, behov och mål. 

 

DU VÄLJER NÄR DU VILL STARTA! Allt detta sker online i hela Sverige - Vi optimerar din träning och ser till att Du når dina mål.

 

Shape4life grundades 2012 med flera hundra deltagare. Fokus är en sund livsstil med träning och kost som anpassas helt för dig. Shape4life skräddarsyr programmen för att passa in i din vardag. Målet är att förbättra sin livsstil och komma iform. Vi ser en helhet för dig.

Du får ett hälsopaket där det ingår kostprogram, träningsprogram, coaching för att hitta de rätta verktygen, support dagtid, inloggssida att följa din utveckling, recept och mycket mer. Allt skräddarsys för Dig.
Vi ser ditt behov och dina förutsättningar och lägger upp din plan. Shape4life är till för alla oavsett om ditt mål är att förändra din livsstil, leva hälsosamt, gå ner i vikt, bygga muskler, komma tillbaka efter skada, nya rutiner, hjälp med motivationen eller annat mål.

 

Det du får ta del av som onlinemedlem:

  • Träningsprogram som anpassa för ditt mål. Att kan tränas hemma eller på gym. Videofilmer, bilder och beskrivning på alla dina övningar.
  • Du får coaching och verktyg för att nå ditt personliga mål med kost och träning.
  • Egen medlemssida. Där följer du din utveckling.
  • Du har tillgång till kostprogram och träningsprogram online på din medlemssida.
  • Anpassat kostprogram som läggs upp efter en 3 dagars kostregistrering.
  • Personlig feedback varje vecka.
  • Support via mail vardagar 7-16.
  • Recept, över 300 olika näringsberäknade maträtter.
  • Du får expert hjälp av personlig tränare, löpcoach, kostrådgivare, livsstilscoach och massageterapeut.
  • Kostdagbok - där finns ditt kostschema.

 

Innan start får du fylla i en grundlig hälsodeklaration, avtal och dina mål, detta för att du ska få ett anpassat program efter dina förutsättningar. 

 

Pin It on Pinterest

Share This