Nöjda kunder

[easyrotator]erc_29_1369642484[/easyrotator]

 

Citat från nöjda kunder.

" -1.5 kg sen förra vägningen, -6 kg sen starten med Shape4life och hela -10kg sen jag började med 5:2 i midsomras. Har 2 kg kvar till min målvikt. Jag har dessutom minskat 13 cm i midjan och 8 cm runt höften sen 18 augusti. Har aldrig varit så vältränad tidigare, inte ens som 25 åring när jag spelade innebandy" - Shape 4:3 - Tessan 41 år

" Jag ville åt de där irriterande kilona som gör att jag inte känner mig snygg i tajta kläder. Magen, hantagen där bak och de mjuka låren ville jag få fastare och ville komma igång med träningen. Det uppfylldes med råge med programmet. Jag är väldigt nöjd med både resultatet och coachingen som både gett mig en kickstart och en ny livsstil! -4,5 kg, bröstomfång - 3 cm, armar - 2 cm, midja - 9 cm, höft -4 cm, lår - 2 till 2,5 cm." Shape Turbo20 - Pia.

Citat från Fredrik som kört 4:3 i 6 månader.
"Har precis nått ett delmål. Jag är tvåsiffrig!
Vågen stannade på 99 blankt och det var ett bra tag sedan den fick uppleva det. Har nu tappat 22-23 kg sedan augusti.
Jag har mina perioder när det går segt, ibland blir det ett plus men jag ger inte upp!
Jag gnäller och har mig men jag håller mina fastedagar, sånär som på en 5:2 vecka då o då..
Detta har för mig varit det i särklass enklaste sättet att gå ner i vikt!
Tack till er som lett mig in på detta och som finns där och peppar när det behövs som mest!"  - Shape 4:3 - Fredrik .

"Fick en spark i baken både med kost och träning! Lärde mig hur fastedagar fungerar. - 3 kg, -2-3 cm midja och höft, - 1 cm armar och lår. Therese - Stockholm. Shape 4:3 Metoden. "

"Jag har gått ner 7 kg, minskat midjemått m 7 cm, höftmått -3 cm, bröst -4 cm, lår -4 cm, armar oförändrat. Så ja jag är nöjd så här långt :)" Helene - Shape Turbo 42"

"Gått ner 4,5 kg. Jag har kommit igång ordentligt med träningen vilket känns mycket bra. Tack! " Shape Turbo21 - Jenny.

"Så nöjd med all coaching. Att få ordning på min kost. Bygga muskler och ha energi" Tack - Stefan

"Min första tanke var oj får jag äta så mycket :). Jag har nått mitt mål med råge. Fortsääter nu mot nya mål med Shape4life. Tack. Kristina Ö

 

 

Pin It on Pinterest

Share This