mandelkaka

Mandelkaka  - Glutenfri.

Detta behöver du:

1 form.

  • 3 dl mandelmjöl
  • 1 tsk fiberhusk
  • 2 krm vaniljpulver ekologiskt
  • 0,5  msk kardemumma
  • 2 dl sojagrädde Alpro
  • 2 ägg
  • 1 -2 msk honung, ekologiskt
  • 1 msk kokosolja/smör och kokos till formen

Så här gör du:
175 grader i ca 30 minuter.

  1. Blanda mandelmjöl, fiberhusk, vaniljpulver och kardemumma.
  2. Blanda i grädden med torrvarorna.
  3. Vispa äggen och rör ner det i smeten.
  4. Blanda i honungen.
  5. Smörj en ugnsform med kokosolja/smör och strö kokos i formen.
  6. In i ugnen 30 minuter i 175 grader.
  7. Servera med varma bär eller som den är.

 

 

Pin It on Pinterest