fiskgratäng med ingefära och kokosmjölk skål

Fiskgratäng med ingefära och kokosmjölk.

4 portioner:

  • 2 frysta torskblock (á 400 gram)
  • 1 tsk salt
  • 1 fin tärnad röd paprika
  • 120 g färska haricots verts
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 burk kokosmjölk (400 ml)
  • 1 dl grovriven färsk ingefära
  • 2 klyftor vitlök hackade
  • Finrivet skal och saft av 1 lime
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1/2 tsk svartpeppar

Så här gör du:

  1. Lägg torsken i en ugnssäker form och salta. Täck fisken med grönsakerna och löken.
  2. Blanda kokosmjölken med ingefära, skal och saft av limen och riv ner fiskbuljongtärningen. Häll såsen över fisken och tillaga i mitt i ugnen i ca 30 min på 225 grader.
  3. Kan serveras som den är eller med tillbehör.

 

Lågt GB värde. Kcal : Hela receptet 1360 kcal. Delat på 4 portioner 340 kcal.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest