kladdkaka med vispgrädde

Glutenfri kladdkaka med lågt GI värde.

  • 35 g smör
  • 1 ägg
  • 2/3 dl vispgrädde
  • 3/4 dl mandelmjöl ( maler eget av mandel)
  • 2 msk kokosmjöl
  • 4 1/2 msk Stevie strö
  • 2-3 tsk ekologisk kakao1
  • /2 krm vaniljpulver ekologiskt
  • 40 gr finhackad mörk choklad minst 70 %
  • 10 g hackade nötter.

GÖR SÅ HÄR: Smält smöret och blanda ihop allt. Rör om tills allt blandat sig. Häll i en smord form med kokos i formen ca 16 cm. Grädda i mitten av ugnen ca 175 g i ca 30-35 min. Kladdkakan kan serveras med varma bär o grädde. Kan även smälta lite choklad mörk o grädde. Detta är för 5 personer

Pin It on Pinterest